WE CARE MORE

Care Dental står för att bry sig om er som kund med inriktning på personlig kontakt och ett professionellt bemötande.

Läs mer kontakt


VÄLKOMMEN TILL OSS CARE DENTAL

Vi på Care Dental har stor erfarenhet av IT lösningar. Dentalbranchen är en specialinriktning som ligger oss varmt om hjärtat. Care Dental står för att bry sig om er som kund med inriktning på personlig kontakt och ett professionellt bemötande.

Vi anpassar våra tjänster utefter era behov vilket gör varje företagslösning unik. Personligt engagemang och hög kvalitet på vår service till er är vår drivkraft. Genom vårt sätt att jobba erbjuder vi inte bara bra produkter, utan även ett helhetskoncept med flexibilitet, kunskap och snabb service. Det är tryggt att ta hjälp av oss.

Vi skräddarsyr er IT miljö efter era behov, på ett flexibelt, modernt och kostnadseffektivt sätt.Låt oss ta hand om din IT-miljö.
We care more

Innovation & Utveckling

Vi vill att du som kund ska kunna utvecklas med ett bra IT stöd i din verksamhet och därför arbetar vi med att ständigt utveckla nya och befintliga lösningar så att du som kund får en så kostnadseffektiv IT-miljö som möjligt.

Läs mer & Kontakt

Produkter & Tjänster

Vi erbjuder lösningar anpassade för din verksamhet. Varför göra det svårt när vi kan göra det enkelt?

Läs mer & Kontakt

Personlig service

Fokus i vår verksamhet ligger på personlig service och vi sätter alltid våra kunders behov främst. Vi finns alltid till hands när du behöver vår hjälp. Vi hjälper dig online, fysiskt besök eller via telefon.

Läs mer & Kontakt
Batman

Vi är så nöjda med allt Care Dental har fixat i "the Batcave"
P.S. Robin loves it!

Bamse

När farmor på höga berget inte längre kunde kolla på youtube så kontaktade vi Care Dental som genast kom till undsättning och nu ser vi inte röken av farmor längre!

Alla nöjda, speciellt Skalman som har ökat en sovtimme på mat och sovklockan!

Barbie

Alltså Ken är sååå oteknisk!!
Tur att det finns riktigt händiga (och söta) killar som Care Dental-killarna.
Tack för allt ni gjort för mig!!
PUSS